ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017 – 2018

Επειδή το 2018 ορίστηκε παγκοσμίως ως έτος Μαθηματικών μας γεννήθηκε η ιδέα να το γιορτάσουμε στο σχολείο μας. Έτσι λοιπόν ορίσαμε κι εμείς με τη σειρά μας την Παρασκευή 27 Απριλίου ως Μέρα Μαθηματικών. Αυτήν την ημέρα όλες οι τάξεις ασχολήθηκαν με τα Μαθηματικά, όχι απαραίτητα ως μάθημα , αλλά ως παιχνίδι. Επιπλέον ξεκινήσαμε ένα διαγωνισμό παραμυθιού με θέμα από τα Μαθηματικά από τις 12 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Πολλοί μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και την Παρασκευή 27 Απριλίου δώσαμε βραβεία στα καλύτερα παραμύθια σε κάθε τμήμα του σχολείου μας και επαίνους σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν.

 Έτσι με θετικά συναισθήματα προχωρήσαμε και στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς που την ονομάσαμε “Μάθε παιδί μου, Μαθηματικά”. Όλοι οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν μια γιορτή διαφορετική γεμάτη τραγούδια, χορούς (παραδοσιακούς και μοντέρνους), αθλητικά παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα. Όλα με μαθηματικό θέμα. Η εκδήλωσή μας εμπλουτίστηκε με μαθηματικούς γρίφους, που κλήθηκαν και οι γονείς να απαντήσουν και ανέκδοτα. Η Στ΄ τάξη παρέλαβε από το Σύλλογο Γονέων τα αναμνηστικά και μας αποχαιρέτησε με το τραγούδι “Οι καλύτερες στιγμές”, όπου το συναίσθημα κυριάρχησε.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την πολύ ωραία γιορτή και ευχόμαστε και του χρόνου για μια αντίστοιχη εκδήλωση.

 

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.