Γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Γιώργος Χριστόπουλος, Ευφροσύνη Ρόγκου

Κάθε χρόνο οι γιορτές μας για τις εθνικές επετείους γίνονται και καλύτερες. Τον τόνο δίνουν οι εκπαιδευτικοί μας, που είναι υπεύθυνοι για τις σχολικές εκδηλώσεις και οι μαθητές μας που αφοσιώνονται με πάθος. Το 1821 συνεχίζει να μας διδάσκει και να μας καταδεικνύει το πόσο επίκαιρα είναι σήμερα τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από δύο περίπου αιώνες, καθώς μπορούν να μας εφοδιάσουν με τις απαραίτητες αξίες και τα ιδανικά, για να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα προβλήματα της εποχής μας.
Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα της σχολικής εορτής που οργανώθηκε στο σχολείο μας, για να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου.
Με το χρονικό της επανάστασης, τις αφηγήσεις, τα θεατρικά, τα τραγούδια από τη χορωδία και τους παραδοσιακούς χορούς οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποσπώντας αυθόρμητα χειροκροτήματα.
Την προετοιμασία και τον συντονισμό της γιορτής και τη μουσική επιμέλεια είχαν οι εκπαιδευτικοί της Στ’ τάξης κ. Γιώργος Χριστόπουλος και η κ. Ευφροσύνη Ρόγκου. Τους χορούς δίδαξε η  κ. Χάιδω Μαχίκα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη γιορτή.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στα παιδιά μας και στην δασκάλα της Στ΄1 τάξης  κ. Ευφροσύνη Ρόγκου που παρήλασαν και εκπροσώπησαν άξια το σχολείο μας!


Να κρατάτε πάντα ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας!
Ευχόμαστε από καρδιάς “και εις ανώτερα!!”

 

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.