Ανακοίνωση Φεβρουαρίου 2024

Αθήνα 31/1/ 2024

39ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις για το μήνα Φεβρουάριο.

  1. Την Τρίτη 6, οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις θα παρακολουθήσουν webinar (10.00-11.00) για την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στην αίθουσα θεάτρου.
  2. Την Τετάρτη 7, οι Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεις θα παρακολουθήσουν webinar (10.00-11.00) για την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στην αίθουσα θεάτρου .
  3. Την Πέμπτη 8, η Α΄ τάξη θα παρακολουθήσει webinar (10.00-11.00) για την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στην αίθουσα θεάτρου..
  4. Την Παρασκευή 9, η Α΄ τάξη θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ρομπέν των δασών» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
  5. Τη Δευτέρα 12, οι μαθητές των Δ΄ και Ε΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα θεάτρου πρόγραμμα για την υγιή στάση σώματος από γιατρούς του ΙΚΑ Πατησίων.
  6. Την Τετάρτη 14, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα θεάτρου πρόγραμμα για την υγιή στάση σώματος από γιατρούς του ΙΚΑ Πατησίων.
  7. Την Πέμπτη 15, οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις θα επισκεφτούν το Ευγενίδειο Πλανητάριο.
  8. Την Παρασκευή 16, η Γ΄ τάξη θα επισκεφτεί το Μουσείο Γουλανδρή.
  9. Την Τρίτη 20, θα γίνει συγκέντρωση γονέων στις αίθουσες των τμημάτων ύστερα από πρόσκληση των εκπαιδευτικών στις 13.15.

Η 6η Φεβρουαρίου 2024 είναι η ημέρα που ολόκληρος ο κόσμος θα ενώσει τη φωνή του και θα ζητήσει ένα καλύτερο και ασφαλέστερο διαδίκτυο για εμάς και τα παιδιά μας. Μετράμε αντίστροφα για τον εορτασμό της ημέρας ασφαλούς Διαδικτύου 2024. Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και καλύτερου διαδικτυακού περιβάλλοντος, όπου όλοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με υπευθυνότητα, σεβασμό, κριτική σκέψη και δημιουργικότητα.

Οποιαδήποτε άλλη επίσκεψη ή δραστηριότητα προκύψει θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.