Humanity Greece

To Humanity Greece είναι μια εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν.

Ξεκίνησε ως ένα οργανωμένο εθελοντικό εγχείρημα τον Αύγουστο του 2021, με στόχο την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Στόχος των εθελοντών είναι η διεύρυνση και ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού με τη συμμετοχή ολόκληρης της Κοινωνίας για τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Οι εθελοντές του Humanity Greece, καθημερινά πασχίζουν για να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα είδη και υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης, ώστε να παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες, βασιζόμενοι στην απλόχερη στήριξη και καλοσύνη των πολιτών για βελτίωση των συνθηκών και παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε όλη την χώρα.

Συμπληρώνει, αλλά δεν υποκαθιστά τη δράση της Πολιτείας ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν, να αποκτήσουν μέσα από την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, νέες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες.

Το σχολείο μας μάζεψε πάρα πολύ υλικό για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και τους πυρόπληκτους του Έβρου. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν με ανθρωπιστική βοήθεια και το Σύλλογο Γονέων για τη μεταφορά των υλικών στην έδρα της Humanity Greece.

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.