Γιορτή λήξης 2018 – 2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Βερολίνο-Αθήνα)» και το σύνθημα «Αφήνω το δακτυλικό μου αποτύπωμα – μειώνω το ενεργειακό μου αποτύπωμα», πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2018-2019.

Όλα τα παιδιά ευαισθητοποιημένα σε θέματα περιβάλλοντος, παρουσίασαν με χορούς, τραγούδια, παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα, το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, τη σημασία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, τις δράσεις για την προστασία της φύσης και την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας στην καθημερινότητά μας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν έπαινοι σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και φοιτητές, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ζωγραφικής, σλόγκαν, ποιήματος, κατασκευής και αφίσας, που οργάνωσε το σχολείο μας με θέμα το μέλλον της γης είναι στα χέρια μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε στους τελειόφοιτους μαθητές μας τα αναμνηστικά, μέσα σε επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη τσάντα, τιμώντας την Ημέρα Περιβάλλοντος και το μήνυμά της.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον αποχαιρετισμό της  Στ΄ τάξης και το τραγούδι «Όλα είναι δυνατά», σε στίχους του κ. Γιώργου Χριστόπουλου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Πολλά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πολύ όμορφη γιορτή!

Και του χρόνου!!!

         

 

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.