ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου γιορτάσαμε την ημέρα της Αγάπης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αθήνας στην Γκράβα. Αγάπη προς το/τη σύντροφο, αγάπη στον συνάνθρωπο. Ο Διευθυντής στον χαιρετισμό του ενημέρωσε το κοινό για το ότι η Ορθόδοξη εκκλησία δεν παραδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά τους Αγίους Ακύλα και Πρίσκιλλα που η μνήμη τους εορτάζεται στις 13 Φεβρουαρίου. Το σύνθημα ήταν “Όλοι μαζί μπορούμε” να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο κόσμος που παρακολούθησε την παράσταση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σχολείου και έφερε γάλατα και ζυμαρικά. Αυτά δόθηκαν σε γονείς από το σχολείο μας και έγινε μια γενναία δωρεά στην μη κερδοσκοπική εταιρεία “Γυναίκα – Μάνα – Οικογένεια”, που ενδιαφέρεται για άπορες οικογένειες.

Οι παραδοσιακοί χοροί από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας, τα τραγούδια που τραγούδησαν όλοι μαζί, τα κείμενα που διαβάστηκαν, αλλά και τα ρούχα εποχής που φορούσαν όλοι οι συμμετέχοντες, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Λαμπρακάκης, ο Πρόεδρος του 5ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας κ. Αδαμόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Αθηνών κ. Πήλιουρας, η Διευθύντρια του 141ου Δημοτικού Σχολείου της Αθήνας κ. Γκάγκαρη και άλλοι πολλοί προσκαλεσμένοι και φίλοι γονείς.

Τέλος ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Άγιος Ελευθέριος” κ. Γλυκιώτης πρόσφερε σε όλους από ένα τριαντάφυλλο.

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.