Ανακοίνωση για το πρόγραμμα διευρυμένου ολοήμερου 2022-2023

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά.

Επειδή το σχολείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα διευρυμένου ολοήμερου, το οποίο θα λειτουργεί ως τις 5.30 μμ, παρακαλείσθε, όσοι μόνο ενδιαφέρεστε, να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του σχολείου στα mails galoukos@sch.gr, aloukosg@gmail.com, mail@39dim-athin.att.sch.gr, ή στο τηλέφωνο του σχολείου 2102013380, ώστε να εγγραφούν οι μαθητές στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν έγκαιρα και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα.

Στο ολοήμερο μπορούν να εγγραφούν οι μαθητές χωρίς να απαιτείται κανένα δικαιολογητικό. Επίσης όσοι δεν το είχαν δηλώσει την προηγούμενη χρονιά, μπορούν και τώρα να το δηλώσουν.

Το ολοήμερο θα λειτουργεί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα και η αποχώρηση των μαθητών για τη φετινή χρονιά θα είναι αυστηρά στις 14.55 ή στις 15.50 ή στις 17.30.

Παρακαλείσθε μέχρι την Τρίτη 6/9 να μας έχετε ενημερώσει όσοι ενδιαφέρεστε. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σε επόμενα mails και στην ενημερωτική συγκέντρωση γονέων την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.