Ανακοίνωση Μαρτίου 2023

Αθήνα 28/2/ 2023

39ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνω για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του σχολείου μας μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Σε περίπτωση αλλαγής, γιατί δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί σχετικές εγκύκλιοι, θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

  1. Τη Δευτέρα 6, το Α1 θα επισκεφτεί τον Εθνικό Κήπο.
  2. Τη Δευτέρα 6, η Γ τάξη θα επισκεφτεί το Πυροσβεστικό Μουσείο.
  3. Την Τρίτη 7, το Δ1 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Από το εγώ στο Εμείς και στον κοινό μας στόχο», από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  4. Την Τετάρτη 8, γιατροί από το Κ.Υ. Πατησίων θα μιλήσουν στους μαθητές των Β και Γ τάξεων για την πρόληψη ατυχημάτων.
  5. Την Πέμπτη 9, το Δ2 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Από το εγώ στο Εμείς και στον κοινό μας στόχο», από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  6. Τη Δευτέρα 13, γιατροί από το Κ.Υ. Πατησίων θα μιλήσουν στους μαθητές της Α τάξης για την πρόληψη ατυχημάτων.
  7. Τη Δευτέρα 13, το Ε1 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας» από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  8. Την Τετάρτη 15, η Γ τάξη θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Οδύσσεια», στο Christmas Theater.
  9. Την Τετάρτη 15, το Ε2 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας» από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  10. Την Παρασκευή 17, η Δ τάξη θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ρομπέν των Δασών», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
  11. Την Παρασκευή 17, θα παραδοθεί σε γονείς και κηδεμόνες η βαθμολογία του β΄ τριμήνου στις 13.15 και θα γίνει ενημέρωση στους γονείς των Α και Β τάξεων.
  12. Την Τρίτη 21, το ΣΤ2 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Προσομοίωση Ενεργειακής Κοινότητας» από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  13. Την Τετάρτη 22, γιατροί από το Κ.Υ. Πατησίων θα μιλήσουν στους μαθητές των Δ και Ε1 για την πρόληψη από τα μικρόβια.
  14. Την Πέμπτη 23, το ΣΤ1 θα ασχοληθεί μέσα στην αίθουσά του με το θέμα «Προσομοίωση Ενεργειακής Κοινότητας» από την περιβαλλοντική ομάδα Community Energy River.
  15. Την Παρασκευή 24, το σχολείο θα λειτουργήσει από τις 8.30 ? 10.00. Γιορτές θα γίνουν μέσα στις αίθουσες των τμημάτων. Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα συμμετέχουν στην παρέλαση στο Σύνταγμα.
  16. Το Σάββατο 25, η σημαία του σχολείου και αντιπροσωπεία των μαθητών της ΣΤ΄ θα παραστεί στη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου.
  17. Την Τετάρτη 29, γιατροί από το Κ.Υ. Πατησίων θα μιλήσουν στους μαθητές των Ε2 και ΣΤ για την πρόληψη από τα μικρόβια.

 

Ο Διευθυντής

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.