Τα Δέντρα των Υποσχέσεων

Το Σχολείο μας συμμετέχει στην  «Καμπάνια ενημέρωσης – κινητοποίησης των μαθητών/τριων  με θέμα: «Νοιάσου για το κλίμα – Γίνε η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον!!!» με αφορμή  την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή – COP26 που πραγματοποιείται στη Γλασκώβη από τη 01 έως τις 12 Νοεμβρίου 2021. Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο θα δημιουργήσουν ένα Δάσος Υποσχέσεων. Αυτό θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες ότι τα εκατομμύρια νέων ανθρώπων είναι έτοιμοι να αποτελέσουν μέρος της λύσης για την κλιματική αλλαγή.

Η φετινή Διάσκεψη θεωρείται από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία του πλανήτη, καθώς οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ. Ο πλανήτης μας βιώνει σημαντική και επιταχυνόμενη κλιματική αλλαγή. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον, για να αποτρέψουμε ή να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της. Όλοι μας θα πρέπει να παίξουμε έναν ρόλο σε αυτό, γιατί η κλιματική αλλαγή είναι παγκόσμιο πρόβλημα το οποίο μπορεί να επηρεάσει τον καθένα μας.

Εμείς δώσαμε τις υποσχέσεις μας. Δώστε κι εσείς τις δικές σας. Δεν υπάρχει χρόνος! Γίνετε η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο.