Ανακοίνωση Οκτωβρίου 2021

Αθήνα 4/10/ 2021

39ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις για το  μήνα Οκτώβριο, με επιφύλαξη εγκυκλίων για υγειονομικά μέτρα που μπορούν να μας σταλούν καθυστερημένα:

  1. Την Παρασκευή 8/10 οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα με θέμα την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», στην αίθουσα θεάτρου. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά
  2. Τη Δευτέρα 11/10, θα γίνει φωτογράφιση των μαθητών στους χώρους του σχολείου από τον Σύλλογο Γονέων. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.
  3. Τη Δευτέρα 18/10, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση γονέων στην αυλή του σχολείου, ύστερα από πρόσκληση των εκπαιδευτικών στις 13.10, 13.20. 13.30 (αναλόγως ωραρίου μαθητών).
  4. Στις 25/10, ημέρα Δευτέρα και 26/10, ημέρα Τρίτη, θα γίνουν παραστάσεις Καραγκιόζη στην αίθουσα θεάτρου σχετικές με την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με εισιτήριο συμμετοχής. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.
  5. Την Τετάρτη 27/10, θα γίνει ο καθιερωμένος εορτασμός για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ στις αίθουσες των τμημάτων στις 8.10, 8.20. 8.30 και οι μαθητές θα σχολάσουν στις 10.00. Την ίδια μέρα δεν θα λειτουργήσει η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο.
  6. Την Πέμπτη 28/10, το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της εθνικής επετείου του ΟΧΙ. Την ίδια μέρα η σημαία του σχολείου θα παραστεί στη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου.

Τελειώνοντας να σας θυμίσω ότι τα self tests ελέγχονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Τα σχολικά γεύματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση.

Στο σχολείο μας ξεκινά η Τάξη Υποδοχής για τους αλλοδαπούς μαθητές που δεν μιλούν Ελληνικά ή χρειάζονται πρόσθετη στήριξη, μιας και διορίστηκε νέα αναπληρώτρια δασκάλα.

Επίσης παρακαλούνται οι γονείς των Α΄ και Δ΄ τάξεων να μας φέρουν τα ΑΔΥΜ (ατομικά δελτία υγείας μαθητών) από τους παιδιάτρους, γιατί απαγορεύεται να κάνουν Γυμναστική οι μαθητές χωρίς ΑΔΥΜ.

Εύχομαι υγεία σε όλους και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!

Ο Διευθυντής

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.