Eκδήλωση για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και τον αποχαιρετισμό των μαθητών της ΣΤ’ τάξης

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, στις 7.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, η εκδήλωση για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και τον αποχαιρετισμό των μαθητών της ΣΤ? τάξης. Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, συμμετείχαν σε μια λιτή και πολύ όμορφη εκδήλωση, γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Αλούκο, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, αλλά και τους γονείς των μαθητών για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολούθησε αποχαιρετιστήριος λόγος από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων της ΣΤ? τάξης κ. Γιώργο Χριστόπουλο και κ. Δήμητρα Ζαβρή. 

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους ανέφεραν, ότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια οι μαθητές μας, θα αποτελέσουν εφόδια για την μελλοντική τους πορεία. Στις καρδιές τους οφείλει να είναι ριζωμένη η πίστη και η πεποίθηση πως θα δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται, σε ένα κόσμο πιο δίκαιο, έναν κόσμο που τους αξίζει.

Στη συνέχεια ο κ. Αλούκος  ζήτησε από τους μαθητές να αναφέρουν τι θα έπαιρναν στις “βαλίτσες τους”, στο “ταξίδι” προς το γυμνάσιο και ποια στηρίγματα θα τους βοηθήσουν στη μετάβασή τους αυτή από το δημοτικό.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών και κεράσματα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλοι τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από όλους, ενώ υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση τη στιγμή του αποχαιρετισμού.

Ευχόμαστε ολόψυχα να προοδεύσουν στη ζωή τους!

Καλό καλοκαίρι και καλή πορεία στο Γυμνάσιο!

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.