Ανακοίνωση Μαΐου 2019

Αθήνα 6/5/ 2019

39ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις για το μήνα Μάιο.

  1. Η Παρασκευή 10, αντί της Πέμπτης 9, λόγω φοιτητών, είναι η τελευταία μέρα μαθημάτων για το περιβάλλον και η λήξη των συμμετοχών στους διαγωνισμούς για το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας.
  2. Το Σάββατο 11, οι δύο πρώτοι μαθητές του Φυσικού διαγωνισμού από τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις, συμμετέχουν στη β΄ φάση του ίδιου διαγωνισμού.
  3. Το Σάββατο 11, οι μαθητές των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Σαββάτου, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην αυλή του σχολείου, στις 19:00.
  4. Την Κυριακή 12, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διασχολικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Ενηλίκων, στο οποίο συμμετέχει η Χορευτική Ομάδα Γονέων του σχολείου μας, στο 130ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στις 19:00.
  5. Τη Δευτέρα 13, αντί της Δευτέρας 6, θα γίνει ενημέρωση γονέων σε όλες τις τάξεις στις 13.15.
  6. Τις δυο εβδομάδες από Δευτέρα 13 έως και Πέμπτη 23 θα γίνει η πρακτική άσκηση των τεταρτοετών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
  7. Την Παρασκευή 17, οι μαθητές και οι γονείς τους μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση για το πρόγραμμα ενέργειας που συμμετείχε το σχολείο μας στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
  8. Το Σάββατο 18, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση της Χορευτικής Ομάδας Γονέων με τίτλο «Αρχαίων Βήματα, Παράδοσης  Πατήματα», στην αυλή του σχολείου στις 19:30.
  9. Την Κυριακή 19, η Χορευτική Ομάδα Γονέων του σχολείου μας συμμετέχει σε εκδήλωση των Θρακιωτών Αθηνών στο προαύλιο του Αγίου Ελευθερίου στις 17:00 και σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στο πάρκο του Αγίου Ελευθερίου στις 19:00.
  10. Την Τετάρτη 22, το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω Γενικής Συνέλευσης των δασκάλων.
  11. Την Παρασκευή 24 και τη Δευτέρα 27, το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω των εκλογών.
  12. Την Τετάρτη 29, οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα επισκεφτούν την εταιρεία «Γευσήνους», που μας προμηθεύει τα σχολικά γεύματα.
  13. Την Παρασκευή 31, το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω των εκλογών.

 

Την Παρασκευή 10 παραμένει η σχολική τσάντα στο σχολείο.

 

 

                                                                           Ο  Διευθυντής

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.