Εκπαιδευτική επίσκεψη της Β΄τάξης στην Τροφούπολη

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Ζαβρή Δήμητρα, Παπαθεοδωροπούλου Αθανασία

Την προηγούμενη Πέμπτη 19-11-2015 η Β? τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε την «Τροφούπολη». Η «Τροφούπολη» είναι ένας επιστημονικός οργανισμός που έχει σα στόχο να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της σωστής διατροφής και της άσκησης μέσα από το παιχνίδι.

14 13

11 9
Μόλις φτάσαμε τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ξεκίνησε το παιχνίδι! Γνωρίσαμε τους ήρωες κόμικ της Τροφούπολης και παίξαμε διασκεδαστικά και πρωτότυπα παιχνίδια μαζί τους. Τα παιδιά αγάπησαν τον οσπριούλη και έκαναν μονόζυγο μαζί του, ενώ γέλασαν πολύ όταν μπήκαν στην τεράστια κατσαρόλας της Πρωτεϊνούλας!

8 12
Στη συνέχεια έπαιξαν μπάσκετ στην τριπλή μπασκέτα με τους SuperEnergy (Υδατανθρακούλης, Πρωτεϊνούλα, Λιπούλης). Με μεγάλη χαρά γνώρισαν τον κεντρικό ήρωα της Τροφούπολης τον Φατούλη και χόρεψαν μαζί του. Όπως σε κάθε παχύσαρκο παιδί έτσι και στο Φατούλη δείχνουμε αγάπη τον στηρίζουμε και δεν τον κοροϊδεύουμε. Επίσης, του δείχνουμε τους σωστούς τρόπους για να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είναι δύο :σωστή διατροφή και άσκηση.
Στο τέλος η νικήτρια του παιχνιδιού έκανε ένα χαλαρωτικό ταξίδι στο τροφο ? διάστημα. Αφού ευχαριστήσαμε τις κυρίες που μας φιλοξένησαν σε αυτό τον όμορφο χώρο φύγαμε με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

510

67

1 2

3 4

 

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.